2022-11-11
上朋友屋企飯聚,當然叫外賣唔使煮,朋友問有咩特別外賣,諗起有次行過山林道見到依個紙包魚/紙包雞外賣,所以就想試吓呢個☺️之前打電話落去問,佢問我大概幾點到,咁佢就預時間,等我一去到,佢就啱啱煮好就最好味又熱辣辣。掙扎咗好耐食魚定食雞,大家最後決定食 🐓 紙包雞$328店主準時包好外賣,一大包,內有2個酒精爐,好似出邊打邊爐嗰啲咁,仲附有一個小鐵架,包裝認真夠貼心。去到朋友屋企,拆開包裝紙盒,裏面仲有密封錫紙兜,打開個兜仲有牛油紙包住紙包雞👍絕對保證原汁原味。今次我揀左小辣,啱啱好啱晒唔識得太辣嘅仲附送有洋蔥、芫茜、香椒子同麻辣木耳,正😄老闆話佢哋係用走地雞嘅,外賣紙包雞係全隻雞,唔怪得啲肉咁嫩滑又唔肥,加埋佢嗰個調味非常之入味,又惹味,最後我哋自己仲用埋啲湯汁。擺啲公仔麵落去打邊爐添個湯底真係好好味。下次可以再訂🤤🤤**初初驚唔夠食,另外仲嗌左個炒米粉,佢個米粉炒得好夠鑊氣,好好食,我自己仲撈埋啲木耳食,好好味。
掙扎咗好耐食魚定食雞,大家最後決定食 🐓 紙包雞$328
今次我揀左小辣,啱啱好啱晒唔識得太辣嘅
仲附送有洋蔥、芫茜、香椒子同麻辣木耳,正😄
個湯底真係好好味。下次可以再訂🤤🤤