2024-07-24 1658 瀏覽
現在的餐廳真的是日新月異,再不是好食咁簡單。大K也需要與時代並進,朋友閑聊發現這間新時代餐廳。除咗打邊爐好食之外仲可以邊食邊唱K. 真係啱晒一班朋友聚會,又玩又食。地點係諾士佛台的5樓真心一流,同朋友約食飯就腳真的非常緊要。門面相對地普通睇落唔似餐廳,甚至有啲似K房。一入門口就會俾佢個舞台震懾到,一個大大嘅舞台放喺餐廳正中間。燈光閃閃器牌十足。 大k喺呢個moment要爆喇。只要download個手機app就可以點唱,露返一首。台下的觀眾亦都可以用個手機app,支持同埋送禮物比那一位他。我即場用點數撳咗個放煙花,舞台上立即出現意想不到的舞台效果。螢幕上首先打雷,兩邊在噴出煙霧。把台上的兩個小妹妹嚇得尖叫起來,真的有點不好意思。 但氣氛就被推上高峰。真刺激好玩。不要以為餐廳,只會用啲古靈精怪的招數吸引客人。今次食咗一個骰仔牛肉,外表係一粒骰。 承諾以上口好重牛肉味。 感覺非常震撼,究竟呢一粒牛肉係點做㗎呢? 如果知道答案嘅人,希望你可以教吓我。真的太好食了!一坐低就上一大煲蜆霸氣十足。非常好食嘅牛肉刺身,本身對牛肉生食並沒有太大好感。原因係紅肉做刺身嘅話,難免會有血腥味。而且新鮮程度絕對
現在的餐廳真的是日新月異,再不是好食咁簡單。

門面相對地普通睇落唔似餐廳,甚至有啲似K房。

大k喺呢個moment要爆喇。

只要download個手機app就可以點唱,露返一首。

不要以為餐廳,只會用啲古靈精怪的招數吸引客人。

一坐低就上一大煲蜆霸氣十足。

非常好食嘅牛肉刺身,本身對牛肉生食並沒有太大好感。原因係紅肉做刺身嘅話,難免會有血腥味。而且新鮮程度絕對會左右衛生標準。
今次餐廳的牛肉刺身,達到五星酒店水平。

用新鮮牛肉卷上,洋蔥,檸檬汁,真係出奇的好食。

呢個花膠雞煲先至唔係人咁品。
大大塊花膠,仲大塊過我塊面。你話食花膠食到飽幾咁霸氣先真。