2020-04-14 2289 瀏覽
呢間餐廳好多打卡位!粉紅襯藍有D似Katy Perry Carlifornia girl MTV feel,好多打卡位🙂野食仲要好唔錯!龍蝦湯 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好濃湯味,龍蝦食落新鮮🦞帶子沙律⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️沙律最重要係新鮮,呢度做到!咖哩牛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個係我最鐘意既主菜,個包係一路食一路keep住咁脆,個汁好好好好好好食,平時d包一定食唔哂,我地2個女仔啪哂成碟咖喱連包!🍞呢個係必食!!!!!燒雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好難go wrong既燒雞,嫩滑!甜酸魚柳⭐️⭐️⭐️呢樣係咁多道最平平無奇既,首先上菜既時候已經唔熱,加上食到脆粉多過魚🐟建議唔需要試黃芽白⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️5粒星係比個雕工,整到成朵花咁靚,好好睇!食落就同平時食既黃芽白一樣😂cocktails 唔錯食完飯坐出去enjoy下Cocktails同埋shisha, 爽.!

野食仲要好唔錯!

龍蝦湯 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

好濃湯味,龍蝦食落新鮮🦞
龍蝦湯

帶子沙律⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

沙律最重要係新鮮,呢度做到!

帶子沙律

咖哩牛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

咖哩牛

燒雞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

好難go wrong既燒雞,嫩滑!

燒雞

甜酸魚柳⭐️⭐️⭐️