2017-04-07 349 瀏覽
紅磡真係有好多野食,食完晚飯後,我同朋友就去食甜品😋😋之前去過潤一潤,芝麻綠豆,今次就試吓糖蓮子🍬啦😝可能食既時候仲係好早,所以只有我地兩個🙈有啲驚佢伏,但照入去啦,死就死🤣🤣一入去會見到有個甜品排行榜🍧,可以用黎參考一吓呀。選擇困難症既大家一見到個menu應該會😵,有勁多野揀,有啲個名都幾得意🤣我地叫左兩個甜品share😚🌿金枝玉葉(🍨荔枝雪糕芭菲) $40落單後無幾耐就黎到💕比我幻想中大杯😝有兩球荔枝雪糕,荔枝肉,奇異果肉,柚子肉,涼粉,椰果粒等😋😋 好大杯🤣 外表靚之餘,味道都唔錯,荔枝雪糕好重荔枝味,重到好似有啲假😢但係都係好味嘅🙈🤴🏼豆豆王國 (朱古力窩夫併豆腐雪糕) $40呢個就耐少少先到,可能因為個窩夫係即整😋豆腐雪糕面有一層忌廉,說都味道幾清新,但好易hi 到啲朱古力醬,就會蓋過咗豆腐味😞窩夫微熱少脆,好正🤣夾埋朱古力脆脆地一齊食,好好味!
我地叫左兩個甜品share😚
🌿金枝玉葉(🍨荔枝雪糕芭菲) $40