2021-09-26 73 瀏覽
又搵到間想encore嘅cafe了!不過夜晚食真係幾多人 peak hr(?)要排至少半個鐘隊QAQ💟Tiramisu Danish Honey Toast [+$25]嗌左個優惠雙人晚市套餐$368 就送甜品😍如果特色啲嘅甜品就加錢好好食呀呢個!!!通常食呢啲toast都係普通白吐司 呢個係丹麥吐司 每一啖都好似食緊牛角包嗰隻🥰🥰 所有toast都佈滿Tiramisu醬 仲有超好味嘅雪糕同side snacks weeheeee IT’S RELI GOODYYYYY💟甜在心。地瓜條 呢個CLS fries!係勁足料嘅地瓜條 每條都勁大條 外脆內軟 咬落去係超香甜嘅番薯肉 食極都仲好熱同香脆 jengy jengy!💟佛羅倫斯花枝干貝麵 以為會好普通 點知好惹味😍 scallop (唔識分干貝帶子扇貝)好鮮甜大隻 意粉硬度適中 而且成個汁好好食💟養生麻油雞麵線 無嗌錯呢個中式麵線 麻油味好香 雞肉都好嫩 不過唔係好多料 意粉會足料啲~佢嘅飲品種類好多 presentation都好靚 真心好睇又好食 而且我哋係幾個人嗌呢一個餐再加一杯嘢飲 除翻開都抵食😍😍同埋都非常夠飽🤣🤣🤣

💟甜在心。地瓜條 [跟餐小食]

💟佛羅倫斯花枝干貝麵 [跟餐]

💟養生麻油雞麵線 [跟餐]