餐廳: 長洲角酪
資訊:

2020-06-05 202 瀏覽
有次睇ig 我真係勁白痴,見到人地係長洲地鐵站影相,我重好認真咁load 咗好耐,嘩,原來港鐵伸展到長洲啦?!原來俾間cafe fake 咗,不過人工島都會有,長洲有港鐵都不是夢丫黎呢度嘅原因,真係唔係為打卡,係朋友話佢杯芝士角駱超好飲,佢係芝士迷,話真係飲緊杯芝士蛋糕咁喎!咁我唔太好奶蓋,所以冇試到,但我見我嘀朋友連環咁試飲,之後都不約而同咁慨嘆,真係好杰~好芝士呀!咁我都好相信佢地嘅就係呢幅牆!真係怪佢太迫真~攪到我秒變智障之後我怕甜,又想養生!叫杯玫瑰四季春,因為我想少甜,收銀哥哥話佢地嘅野飲本身甜度已經較低,咁冇所謂啦!但等咗一陣,收銀哥哥原來話幫我較到一杯低甜嘅~呀!好窩心呀!啱哂我呢個傻白甜呀!

芝士角駱
就係呢幅牆!真係怪佢太迫真~攪到我秒變智障