2017-10-28 487 瀏覽
收工去到銅鑼灣,肥髀想食壽司,所以去呢度買外賣,因為仲儲緊分做會員,只差幾分就夠!去到地庫,門口好隱蔽,企滿了等位嘅人,我去劃飛落單!同收銀講先落一件蛋榚儲分夠分!再落其他食品儲分!中間登記嘅手續唔熟悉,仲要麻煩店員幫手輔導!佢仲在我同手機搏鬥時已預先幫我落單!所以攪好手續時只等多20分鐘就攞到食物!好窩心!店面一貫黃色加淺木,已轉了列車上菜,地唔大!外賣包好一袋,膠盒太薄,而且啲有汁嘅食物會漏汁!大力啲開盒都會撕爛個盒!唔太好用!配備就跟足!竹筷、豉油、芥辣、紙碗仔!我食:赤海蝦壽司:爽口唔腥螺片壽司:爽口有咬口香蔥吞拿魚壽司:吞拿魚較實,粉紅色幾肥!帆立貝壽司:帆立貝軟滑唔腥海膽軍艦:海膽唔甘香!溶溶地赤貝壽司:爽口但有微壓味!一般三文魚子軍艦:搭車期間倒下,三文魚子細粒,唔太腥!肥髀食:三文魚腩壽司:北寄貝壽司:飛魚子軍艦:蟹籽沙律:芝士年榚:日式芝士蛋榚:好窩心嘅服務,唔無一個,係接觸幾個店員都好有禮!抵讚!
店面一貫黃色加淺木,已轉了列車上菜,地唔大!

我食:
赤海蝦壽司:爽口唔腥
螺片壽司:爽口有咬口
香蔥吞拿魚壽司:吞拿魚較實,粉紅色幾肥!
帆立貝壽司:帆立貝軟滑唔腥
海膽軍艦:海膽唔甘香!溶溶地
赤貝壽司:爽口但有微壓味!一般
三文魚子軍艦:搭車期間倒下,三文魚子細粒,唔太腥!

肥髀食:
三文魚腩壽司
北寄貝壽司
飛魚子軍艦:
蟹籽沙律:
芝士年榚:
日式芝士蛋榚:

好窩心嘅服務,唔無一個,係接觸幾個店員都好有禮!抵讚!

2017-10-27
20 分鐘 (外賣自取)