2018-09-05
老豆話要試巴士站旁新開呢間,我地就一行四人來到。 我最後一個到。 1.一入到去比d枱客親, 邊有咁細既卡位架? 細到一個點係我呢個本身個子小小既女仔都覺得細。我地叫左四個人食既野張枱都唔夠放要係旁邊加張摺檯。 隨離家庭都有同樣情況。呢個價格,坐到咁迫,已經覺得好唔值。2. 招牌咖哩蟹$258老豆話要食,叫左後真係食得好辛苦。 點解? 本來我都唔識,不過老豆係海鮮專家。原來係因為隻蟹煮得太熟,炸得太耐,令到d肉黏住個殼好難meet出來!! 我地話比waitress知,佢話驚煮唔熟wor..... 吓!? 屋企煮飯就驚煮唔熟姐,你係餐廳廚師整都咁無功夫?omg. 3. 薄餅$28只係frozen既現成貨。4. 椰菜苗 ~$58細碟! 爛邊葉都抄埋一齊。5. 生菜包$78食泰國野我必食既兩道菜之一佢呢度有幾隻生菜包揀,我揀左+10蚊果野。 原來只係多左d小炸米。落單果時問waitress呢個係咩,佢話係"香料". 香料!? spice? failed!6. (咁mini既?) 菠蘿雞粒抄飯 $587. 泰式白云雞腳。最正常既野食唔會有下次。。無心做餐廳。 都係留番去叫外賣自取比較好。
2. 招牌咖哩蟹$258
炸得太耐,令到d肉黏住個殼好難meet出來!!
3. 薄餅$28
只係frozen既現成貨。
4. 椰菜苗 ~$58
細碟! 爛邊葉都抄埋一齊。
5. 生菜包$78
食泰國野我必食既兩道菜之一
6. (咁mini既?) 菠蘿雞粒抄飯 $58
7. 泰式白云雞腳。最正常既野食
唔會有下次。。無心做餐廳。 都係留番去叫外賣自取比較好。