2021-08-24 208 瀏覽
已經係食第二次去食😋 收工過去近近哋,夜晚去雖然全場好full但係都唔使等位🥳♥ 辣椒膏炒蜆 $89好入味啲蜆好有鮮味又冇沙😋,食落少少辣,不過炒嘅時候蜆肉應該同殼分離咗,好多蜆肉都係隻碟度要搵嚟食🙈♥ 泰式拼盤 $149拼盤好豐富有蝦餅、春卷、魚餅、香葉包雞,上菜嘅時候冇留意夾咗春卷嚟食,一咬落去係凍嘅 中間都仲係冰😧 同番侍應講佢幫我換過一碟☺️ d雞肉有d鞋,其他都OK😋♥ 馬拉盞炒通菜 $64炒得好惹味😍😍😍不過兩位有少少嫌佢太油♥ 冬陰功湯 (小) $89呢個真係超驚喜😍好耐都未試過飲過咁好味嘅冬陰功湯😋 唔算好辣係酸味帶重嘅冬陰功 個人超鍾意😋😋😋 入面都好足料,有蕃茄仔、菇、蝦🦐♥ 泰式豬頸肉撈金邊粉 $70豬頸肉燒得好好味,有兩隻醬汁 一隻係俾你點豬頸肉,另一隻係俾你撈金邊粉,本身唔知2隻一齊撈晒落去搞到好奇怪😂♡總括嚟講啲食物都好食,值得去試😋 同埋份量都唔算細, 但係食泰菜就係成餐都好濃味,食完都要飲返多啲水

♥ 辣椒膏炒蜆 $89

♥ 泰式拼盤 $149