2012-04-17 9 瀏覽
昨天跟家姐去屯門ua看戲,還有時間先去醫肚,見到戲院對面的烏冬店舖,咁就腳唔使諗就入左嚟食呀! 晚餐有些特價既食物可以選擇, 我地兩個人每人叫左一個三文魚它它手卷,一客三文魚壽司, 仲有一碗香蒜蕃茄雞絲烏冬一齊食.d嘢都上得幾快, 先嚟三文魚它它手卷, 唔係好大個, 唔記得映相添. 賣相ok, 紫菜好脆, 入面的三文魚它它都好多, 好味呀! 三文魚壽司兩件細細件的,唔算好肥美,好薄的一片不過都幾新鮮的.蕃茄湯烏冬嚟啦,都幾大碗喎,顏色好吸引,都好多配料架, 有蕃茄數件, 一些香蒜係面, 冬菇絲, 雞肉絲, 個湯好濃, 好好味呀! 我好鍾意食蕃茄, 呢個唔係好酸, 配撘得好好, 烏冬好彈牙又滑身喎, 正呀!!真的很好味!!仕應服務都好好,不時加茶及收碟, 都好快手, 平時夜晚可能唔會太多客人.

2012-04-16