2023-03-30 238 瀏覽
我去赤柱廣場嘅時候, 見到呢度有賣 Doughnut, 真係好吸引啊!因為未夠鐘食飯, 咁就叫咗粒Doughnut試下💗佢哋嘅 Doughnut 口味好豐富, 有 custard, nutella, matcha等等選擇今次我揀左 Custard 嘅 Doughnut, 一拎上手好熱, 一咬開就有啲濃濃流心餡, 真係差小小爆曬出黎 唔怪得店員比好多Tissue我😂😂而且佢啲餡都唔會太甜 下次要試埋其他口味💓有個特別之處係佢哋賣嘅冬甩, 啲砂糖唔止係一般啲白砂糖, 仲有玉桂味砂糖 值得試多幾次------------------------------Dough Bros Pizza & Doughnuts (赤柱廣場) 🚦赤柱佳美道23號赤柱廣場地下G08B號舖環境: 🔥🔥🔥🔥 (不錯)味道: 🔥🔥🔥🔥🔥 (很好)價錢: 🔥🔥🔥🔥 (偏貴, $33一粒)評分: 4/5------------------------------

🚦赤柱佳美道23號赤柱廣場地下G08B號舖

環境: 🔥🔥🔥🔥 (不錯)

味道: 🔥🔥🔥🔥🔥 (很好)

價錢: 🔥🔥🔥🔥 (偏貴, $33一粒)

評分: 4/5

2023-03-04
5 分鐘 (外賣自取)
  • Doughnuts