2020-06-21 529 瀏覽
平日我都唔過海 但因為今日要過海買嘢 去左hysan行個圈 上到11樓俾我見到Triple O我就即刻去睇有咩食 Mushroom Beef Burger 🍔 $69 加 combo set $29 先講價錢 呢個價錢真係有啲貴 成個餐要$98 食得出薯條真係用新鮮薯仔做 但係一啲都唔脆口 有啲失望 Mushroom Beef Burger 🍔 一咬落去 塊牛肉有牛味 而且juicy 😋 再加上蘑菇同秘製醬汁 成個漢堡包都好夾 而且唔會食到好麻煩 我好怕食漢堡包一路食一路食到成手都係汁 但係呢個漢堡包冇呢個問題 特別一提 酸瓜係另外附上 可能因為唔係個個人都食酸瓜 幾細心以前我成日去尖沙咀海港城度食triple o 但自從執咗笠之後都冇食過 今日食返個感覺番哂黎 不過個薯條口感要改善一下就更加好 🤣

Mushroom Beef Burger 🍔

2020-06-21
10 分鐘 (堂食)
下午茶