2023-08-25 200 瀏覽
人生第一次寫食評就獻咗俾呢間餐廳$849燒八爪魚要你慢慢地切沙律$148呢個八爪魚可能係成間餐廳比較正常嘅食物,但可惜你有機會食完個甜品佢先會上。沒有都好惹味的生菜包$112一個淨係食到豆乾味嘅生菜包,因為佢成個生菜包都冇味,所以我就問侍應有冇啲辣汁之類嘅東西,結果佢同我講得Tabasco。哈哈,唔知以為我食緊西餐!人人都嗌的淡淡蟹肉擔擔飯$158呢個真係俾佢標題呃咗,我諗人人都嗌,人人都話中伏嘅飯。都係嗰句啦,冇味落Tabasco啦:)泰式香蕉煎餅$88入座半小時內必須下單,呢個煎餅係我見過最難受嘅煎餅。我哋大概食咗一個小時左右,佢連頭盤都未上,之後我哋吹單,結果甜品,主食,頭盤一齊上,真係NMSL!所以我哋食煎餅嘅時候,個雪糕已經溶晒,成塊煎餅,好似浸晒水咁,點食啊大佬?今日MVP: Tabasco !最後要讚一讚呢度嘅侍應好盡責,未夠鐘就開始趕你走,仲要喺你隔籬唉聲嘆氣,驚死你聽唔到,睇嚟可能間鋪太多人幫襯不如大家幫輕下佢地嘅工作量?

人生第一次寫食評就獻咗俾呢間餐廳$849

燒八爪魚要你慢慢地切沙律$148

生菜包

沒有都好惹味的生菜包$112

哈哈,唔知以為我食緊西餐!

人人都嗌的淡淡蟹肉擔擔飯$158

泰式香蕉煎餅$88

入座半小時內必須下單,呢個煎餅係我見過最難受嘅煎餅。

今日MVP: Tabasco !