2022-12-29
呢間餐廳好耐之前食過一次lunch 都幾好食,今晚食叫左兩個dinner set相對抵食d.✨Dinner set包湯同埋沙律,個沙律都算大碟幾有誠意,仲有兩隻蝦都幾爽甜,醋汁就偏酸d.✨另外叫左個香蒜牛油汁藍青口, 個蒜蓉牛油汁幾香,青口如果大隻d 就更加好。✨燒美國豬肉眼扒配蜜糖薯角: 呢個豬扒幾好食,雖然唔係好厚但有兩塊。肉質好爽口,點埋少少鹽同埋芥末更加正。 薯角平時成日食,但加左蜜糖又真係特別好食。✨黑松露燒啡菇露筍扁意粉:呢個意粉嘅忌廉汁好好味,入面仲有啲芝士片,扁意粉偏幼身特別掛汁。 啡菇juicy,蘆筍爽口,簡單既食材但加埋係幾好味。✨甜品㨂左tiramisu , 擺盤都算有心思。 tiramisu雪到有少少起冰既feel, 不過整體好味既,個人覺得酒味可以再勁d.
✨黑松露燒啡菇露筍扁意粉