2021-12-14 12 瀏覽
今日經過加連威老道,就黎左呢度食早餐,同埋嘆返杯回魂啡,呢度有格調既黑白設計既裝修,簡潔舒服,坐位唔算多,多數兩坐位,乾淨整潔,最衰之後要返工,如果唔係可以坐耐啲都真係幾chill。食物即叫即整,我叫左Long Black 同All day breakfast,份量都多,新鮮熱辣,食完充滿Energy!Long black☕️-多數餐廳都係提供Americano,呢度有long black,我就揀左,係將特濃咖啡加到熱水之中,係同Americano做法剛好相反,咁樣可以保留咖啡的油脂,味道較Americano濃厚,出來的味道亦稍有不同。All day breakfast-好豐富,有法式多士,紐倫堡腸,煙肉🥓,豬柳漢堡扒,蕃茄🍅,蘑菇炒滑蛋,牛油粟米🌽同沙律菜,仲有隻好可愛既蕃茄小兔子🐰,脆皮腸咬落juicy, 煙肉煎得香脆,個蛋炒得好滑,好似落左牛奶咁。

2021-12-14
早餐