2017-11-10
餐廳係荔枝角B1 出口直行幾分鐘就會見到 幾方便🙈 好鍾意餐廳門口小小嘅摩天輪🎡 擺設 見到有dinner set 但係又想食單點個d 多d 問左店員原來可以加錢變做dinner set 👍 都係$133/$123 👍👍 首先黎左個沙拉先 原來係黑醋汁 令到成個沙拉有d 酸酸地 幾開胃 好健康嘅感覺🤤然後就黎左吞拿魚栗米湯 夠creamy 唔稀而且好滑嘅口感 啖啖都食到吞拿魚🤤🤤我叫左呢個煙三文魚黑松露天使麵 個人覺得呢個真係好值得推介 個汁好好味 再撈埋三文魚上嘅黑松露 令成個天使麵昇華左 最估唔到係都有幾多海蝦 粒粒彈牙 😍😍朋友叫左素野菌黑松露炒意大利寛條麵 因為佢係唔食肉嘅 佢覺得味道唔錯 比較清新得黎又食到松露味 我都試左 但可能平時食得重口味 就覺得呢個味淡左d 都係最鍾意食濃味d😆 呢個係set dinner 入面嘅蟹肉蟹棒南瓜汁燴意大利飯 朋友覺得好食 係新鮮嘅南瓜融合左落飯度 但可能係特色 所以飯比平時嘅硬 但整體唔錯😆最後係甜品時間 係兩層朱古力 最鍾意面層軟綿綿 底層係鬆化嘅蛋糕 在加上最頂有粒好好食嘅朱古力 最後仲想撈埋碟上嘅朱古力醬黎食 好多唔同口感嘅朱古力👍
好鍾意餐廳門口小小嘅摩天輪🎡 擺設
最後係甜品時間 係兩層朱古力 最鍾意面層軟綿綿 底層係鬆化嘅蛋糕 在加上最頂有粒好好食嘅朱古力 最後仲想撈埋碟上嘅朱古力醬黎食 好多唔同口感嘅朱古力👍👍😍
最愛凍檸茶 可以自己加糖醬😆