2017-06-01
同嗰舊同事好耐無見,兩個女仔想搵嗰地方靜靜地見面,如果唔係經過望倒嗰餐牌,呢嗰位置感覺都比較偏僻,上到去發現嗰環境都特別,沒有玻璃窗,可以好清楚聽倒附近時代廣場有人唱歌,呢度負責人都好有心,免費提供大量card game,都可以俾一大班人玩,不過呢度地方唔算大,目測容納15人左右。我地見到有個套餐每人188,當然未計加一,又唔想諗食咩,咁就簡左呢個套餐,有餐包有湯,小食我地簡左蜜汁雞翼,主菜簡左將燒豬仔全骨配肉醬薯條同埋卡邦尼煙肉意粉。最先上嘅係蜜糖雞翼,份量有兩隻,煎炸惹香味 但蜜糖不入味 只是表面,如果再入味啲會仲好。雜菜湯 材料很足料 但比較清淡 欠缺平時飲開嘅辣味之後就意粉上咗,意粉有驚喜,佢個意粉軟硬適中,食落好creamy同個汁調配得好好,仲有好多火腿肉同忌廉汁,好香好滑身,比想像中好吃!仲要份量夠多,好足夠2個人食!跟住就有醬汁豬仔骨上左,個豬仔骨肥美肉厚,切開大約有七條肉條,肉質好濃味嫰滑又入味,我同朋友食到啃手指!雖然好好食,但食左2條已經有啲膩!配埋熱辣辣嘅炸薯條食,已經好飽好飽!跟著就叫杯茉莉花茶飲,個杯好靚好啊,花杯剛好可以消除肥膩,又可以再食過!總括而言呢餐好
雜菜湯 材料很足料 但比較清淡 欠缺平時飲開嘅辣味
總括而言呢餐好滿足,聽下街上面既人唱歌,好享受既一餐!