2021-09-19 291 瀏覽
武漢肺炎搞到日日戴口罩, 掃街食嘢都唔方便, 但係行到口渴都要買嘢飲架啦, 唔通口渴死我咩......響TST 行, 想飲嘢就梗係去厚福街呢幾間鋪啦~ 唔同FD 想飲唔同嘢都得, FOODCOURT 咁, 想飲邊間就邊間, 唔駛夾埋買一間~ 我今次就揀咗茶理史, 叫咗佢既乳酸激檸龍珠~ 好好飲呀真係~ 有益力多味又有茶味, MIX 得好好,  龍珠又好好食喎~ 最SURPRISE 係佢既激檸, 係用新鮮檸檬架~ 好大舊檸檬響杯入面, 佢手渣晒D 汁出黎, 正呀~ 飲落D檸檬味有好FRESH 既感覺, 但係又唔會酸喎, 同D 益力多味中和咗, 真係好好飲~ 幾時先可以唔駛戴口罩, 可以響街邊飲邊食呀..... 武漢肺炎, 你乖乖地留響你老家, 唔好再周圍去喇, 知唔知呀~

乳酸激檸龍珠
2021-08-31