朋友介紹我來旺角食放題,好像挺吸引的,而已位置好闊落,刺身好鮮甜, 好滑身, 好有口感好咬口 , 好味! 食物方面可以叫刺身,如三文魚,三文魚好肥英無筋新鮮, 珍寶帶子大粒好鮮甜, 其他都幾好食, 如泰式生蝦、赤蝦刺身 等,而且也有壽司可以叫,如黑松露系列腩壽司、築地油甘魚壽司、迷你軟殼蟹手卷、迷你一口海膽手卷、牛油果軟殼蟹卷、花之戀、火灸左口魚邊壽司、蟹籽軍艦 等。我還叫了韓式食品如人參雞湯、韓國蜂蜜芥末炸雞, 炸雞好脆, 又唔油, 炸得岩岩好! 韓國泡菜、部隊鍋、辣炒魷魚等等。我特別喜歡吃燒物,如芝士燒生蠔、芝士大蝦、鹽燒海蝦、燒菠蘿等。燒菠蘿大推, 好多汁好甜唔酸, 完全無渣, 食左好多舊,哈哈! 而且還有熱和食如安格斯牛柳粒, 炒大蜆,天婦羅,食物都新鮮而且是熱的,是新鮮做起的,叫的數量都好準備黎到,時間上都是快到餐的。