2020-11-09 76 瀏覽
今日黎左呢間ocio食左個豐富晚餐, 叫左2個餐, 第1個餐叫左: OCIO 特選全日早餐 ($98)呢一個極出色, CP值極高! $98蚊既all day breakfast 有咁多款食物 (有炒蛋, 腸仔, 蕃茄, 雞扒, 薯條, 沙律菜, waffle, 茄汁豆, 煙三文魚, 講都講唔晒) 出面一定食唔到咁多野! 雖然性價比高 但都相當好味, 炒蛋炒得岩岩好又滑, 雞扒份量好足 食落肉滑得黎味道調得岩岩好(清清地), 薯條一食就知唔係平野黎. 呢個餐真係必叫第2個餐叫左: 照燒汁牛柳粒意粉 ($98)唔好睇佢外表平平無奇咁, 但食落相當有驚喜, 肉粒好juicy又無過熟 好好味, 個燒汁調得幾好 整體相當夾野飲: 藍莓果茶呢杯好fresh, 我習慣飲個時拿左個茶包,清清地微酸,唔錯呀 好有藍莓味玫瑰牛奶 就咁望住佢個樣都覺得好治癒阿, 飲落玫瑰味再加甜甜地 唔錯!整體評價8/10分!絕對會再黎幫襯
今日黎左呢間ocio食左個豐富晚餐, 叫左2個餐,

第1個餐叫左: OCIO 特選全日早餐 ($98)

第2個餐叫左: 照燒汁牛柳粒意粉 ($98)

野飲:
藍莓果茶