2023-04-19
🌍TNC·picnic set $255 for two依家天氣開始熱 真係要捉緊春天最後嘅尾巴去野餐☺️☺️因為我哋行山唔想帶咁多嘢 見到大自然保護協會(TNC)因為地球月推出既呢個環保野餐套餐 所以就決定試下啦😎佢呢個picnic set比我想像中更加豐富 佢係包左1個野餐籃 1張格仔紋既野餐墊 2個野餐盒 2個可以重用既杯 餐具 2人份既野食 所以係真係可以好care free咁去野餐 開心🥳·crab salad l parma ham french toast l souffle l two drinks佢啲嘢食以野餐既standard黎講我自己覺得幾出色😈😈佢個沙律真係有海量嘅蟹肉 雖然佢呢個個mustard落得重手啲 就咁食有啲辣 但係撈埋牛油果同啲沙律菜就剛剛好🥗之後佢個french toast都相當之唔錯 佢係真係熱辣辣新鮮整比你 加埋上面個parma ham 好夾🍞個疏乎厘pancake都比我想像中好食 佢個蛋味好濃 士多啤梨都好甜🍓不過因為閂咗個盒嘅蓋 有倒汗水 食落偏濕左少少 所以如果大家食既話記住唔好閂蓋🤣🤣嘢飲既話我自己幾推介佢個lemon soda 佢入面真係
picnic set $255 for two
佢啲嘢食以野餐既standard黎講我自己覺得幾出色😈😈佢個沙律真係有海量嘅蟹肉 雖然佢呢個個mustard落得重手啲 就咁食有啲辣 但係撈埋牛油果同啲沙律菜就剛剛好🥗之後佢個french toast都相當之唔錯 佢係真係熱辣辣新鮮整比你 加埋上面個parma ham 好夾🍞個疏乎厘pancake都比我想像中好食 佢個蛋味好濃 士多啤梨都好甜🍓不過因為閂咗個盒嘅蓋 有倒汗水 食落偏濕左少少 所以如果大家食既話記住唔好閂蓋🤣🤣嘢飲既話我自己幾推介佢個lemon soda 佢入面真係好多果肉 而且飲落好爽 好適合野餐🍋咖啡嘅話就建議大家走冰 如果唔係依家天氣咁熱 啲冰溶得好快 杯咖啡就會偏淡🧊😂😂