2012-01-03
12月16日同同事出左去食晏,本來只係兩個人去,最後變左四個人一齊去呀!!好開心多人d可以叫多d嘢一齊食呀!我地食12點,一食飯即刻行出去,好彩仲未開始等位呀!好似傻左咁叫左好多嘢食呀!小籠包熱辣辣好多湯汁,好味呀!!個皮好薄身的,入面的肉唔會太大舊,啱啱好.擔擔麵真的好好味,個湯好濃好香,麵又彈牙,辣辣地好開胃醉雞醉雞都好入味,同埋雞唔會好肥,正呀!手抓餅這個都好好味呀,我第一次食炸,好香口,唔會太熱氣,加d汁一齊食仲正魚香茄子呢個同事話好好味的,我都係第一次食炸,真的好味喎,好香唔會好辣,唔會好多油,茄子吸晒d醬汁真的很入味及唔會煮得太淋,啱啱好雞絲粉皮這個都好好味,有青瓜絲,雞絲及粉皮,麻醬,撈埋一齊食真係好香呀!冷麵呢個我都係第一次食炸,又係麻醬,唔怪得咁好味啦,又係辣辣地,好香好味呀我地四個人真的食晒d嘢,好勁呀!食店開始有人等位啦,原來我地係要一個鐘交枱架,不過時間都好足夠,因上菜速度都好快.服務都好快都好好.今次好開心因有好幾樣嘢都係第一次食,多人嚟食真的可以選擇多好多.
我地食12點,一食飯即刻行出去,好彩仲未開始等位呀!
好似傻左咁叫左好多嘢食呀!
小籠包
擔擔麵
真的好好味,個湯好濃好香,麵又彈牙,辣辣地好開胃
醉雞
醉雞都好入味,同埋雞唔會好肥,正呀!
手抓餅
魚香茄子