2019-03-16
今晚系旺角一鍋堂打邊爐,之前已聽聞過呢間好出名價錢又大眾化,好彩我之前book 左7點,差不多7點上到去已經好多人,又有walk in的客人在等位,上面等位的位置不算太大但依然好多人企系度等候。入座之前有16種湯底可以選擇,湯底有些都好特別,我選擇了藥膳湯底。之後入座的時候店員俾埋張單話我地知要用呢張Scan QRcode落order幾先進。火鍋配料有好多:帆立貝,生猛海蝦,皇勝子,肉類,自家製丸和餃,配菜等。生猛海蝦熟完依然大大隻又爽口彈牙又鮮甜又新鮮,蜆仔肉質又飽滿,手打墨魚丸又彈牙超正。美國肩胛肉眼肉質嫩,油脂都均勻牛味又濃。熟食都有好多野食又有凍蝦蝦肉爽口,蕃薯仔又甜甜地,木耳又夠味又有秋葵等。特別系呢個藥膳湯底超正,湯底濃又足料配料放落去都唔使點醬汁己有藥膳味好香,又可以索到湯的精華。雪櫃又有好多種類的菜供自己選擇,打邊邊爐一定要放一些菜落去可以索湯底的精華飲品櫃汽水任飲自助雪糕🍦機熟食區
雪櫃又有好多種類的菜供自己選擇,打邊邊爐一定要放一些菜落去可以索湯底的精華 飲品櫃汽水任飲
自助雪糕🍦機
熟食區