2022-12-07 851 瀏覽
呢間位於葵涌廣場2樓的角落位,不太起眼,但係叫得做專門店當然要試一試😋MVP卷(8吋)🌯️我一拎上手真係比佢嚇一跳,佢材料非常豐富,具備晒雞肉,牛肉,豬肉,完全係食肉獸同選擇困難人士既恩物🤣而且有芝士,菜,粟米等做配料,令口感不會油膩。另外,佢可以自選醬料,而當日我選擇左千島醬。不過因爲佢份量真係好十足,對於細食既我真係食唔曬🙈雷隊友卷(8吋)🌯️呢款係炸雞和炒滑蛋既配搭,醬料我地選擇左莎莎醬。佢炸雞肉質軟嫩,而且因為即炸既關係外皮脆身,非常美味😋炒蛋雖然仍保持軟滑,但對於本人黎略嫌有少少過熟。不過最敗筆既地方係揀錯左醬,我地都覺得莎莎醬跟炒雞不夾(呢點係我地既錯🙈🙈下次選擇芝士醬應該會較為理想)**可能係因為有MVP卷既對比下,我地都對呢款有少少失望另外,呢間店除左固定好材料既卷餅之外,仲可以自選配料,覺得唔夠食既,亦可加$28轉套餐(雞翼2隻+薯條/薯格)

MVP卷(8吋)🌯️

雷隊友卷(8吋)🌯️
**可能係因為有MVP卷既對比下,我地都對呢款有少少失望