2017-12-14 253 瀏覽
今日同同事收咗工過咗嚟呢間打邊爐,平時去開呢條街食開野,但真係冇留意到呢間舖,好似隱細手私房菜甘!我哋有三個人食,叫嘅餸唔算太多啱啱好食晒!三個人埋單1000四百幾!佢仲好好人送咗一張會員卡俾我哋!首先我哋嘅湯底係豬骨湯底,豬骨湯底來講都算足料㗎,未食都已經聞到左好濃郁嘅豬骨湯味!打邊爐梗係唔少得響鈴啦!佢啲響鈴真係冇得頂!十分之香口,侍應話佢哋呢啲響鈴係新鮮炸出嚟㗎!十分之用心!平時食米線都好鍾意食魚腐,今次口痕都叫咗一碟嚟食!佢真係好大舊!平時食開個啲比較薄身啲!但係佢呢個唔單只大件又好食!朋友叫咗一個美國桶蠔,一食就知好新鮮!鍾意食海鮮嘅你一定要嗌!另外仲叫咗白蘿蔔同埋豬腸粉!蘿蔔好鮮甜呀!咁大個女都係第一次食咁大粒嘅雲吞!真係想講好足料!!我哋仲叫完又叫!行開行埋可以過嚟呢間火鍋私房菜幫襯下!朋友見我推介完之後仲借咗我張會員卡去咗食,話我冇介紹錯!

另外仲叫咗白蘿蔔同埋豬腸粉!蘿蔔好鮮甜呀!