2019-01-27 151 瀏覽
一去到見到門外反應熱烈😂但sorry😌😌💃🏻我當天係一個人去💃🏻等左5分鐘咁上下就有位,情侶一對對可以繼續等🤣(間中飛起男友的好處😎✌🏼)·😂眼闊肚窄叫左四餸👇🏻蘿蔔、柱侯牛腩、貢丸、魚皮餃我以為會好似平時食果啲車仔麵咁,樣樣得兩粒仔😂點知呢度勁多料,除左貢丸係兩大粒,樣樣都起碼四舊🙈·車仔麵必食既蘿蔔🤤我至愛,好甜好淋又無渣!牛腩炆到又淋又入味🐄😋魚皮餃都比四粒真係好大方🤣可能我平時食開果啲太孤寒,令我得到多一粒半粒仔都好滿足😝貢丸係我最中意果種有香菇的貢丸😋(無香菇果隻貢丸唔好食架😟)·油麵、腩汁湯底、小辣油麵爽口,腩汁湯底好正,我飲哂咁濟😋😋匙羹上面比辣😂小辣係一上枱你就知啫係有幾多,唔夠就自己加料😎港式餐廳必飲👉🏻凍奶茶茶味十足,我好似唔記得叫小甜,但都覺得佢岩岩好👍🏻👍🏻💰HKD49+9·其實我有諗過叫魚皮餃定炸魚皮,但我曾經見過車仔麵店有炸魚皮😈😈而且仲會好好人咁,上枱前已經幫客人放埋落個湯麵度🤣🤣🤣為免瀨野,我最後揀返魚皮餃🥟🥟
一去到見到門外反應熱烈😂
但sorry😌😌
💃🏻我當天係一個人去💃🏻等左5分鐘咁上下就有位,
情侶一對對可以繼續等🤣(間中飛起男友的好處😎✌🏼)

😂眼闊肚窄叫左四餸👇🏻
蘿蔔、柱侯牛腩、貢丸、魚皮餃
我以為會好似平時食果啲車仔麵咁,樣樣得兩粒仔😂
點知呢度勁多料,除左貢丸係兩大粒,樣樣都起碼四舊🙈
車仔麵必食既蘿蔔🤤我至愛
油麵、腩汁湯底、小辣
油麵爽口,腩汁湯底好正,我飲哂咁濟😋😋

港式餐廳必飲👉🏻凍奶茶
茶味十足,我好似唔記得叫小甜,但都覺得佢岩岩好👍🏻👍🏻
💰HKD49+9

其實我有諗過叫魚皮餃定炸魚皮,但我曾經見過車仔麵店有炸魚皮
  • 車仔麵