餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2020-11-09 273 瀏覽
🍽雲桂香米線專門店(銅鑼灣店)———————————————🐈:食過咁多次都冇諗過可以幫佢打食評🤣。雲貴香對我來講真係數一數二好辣嘅米線🌶,每次都淨係會嗌小辣。整體感覺其實同譚仔差唔多,啲姨姨都係有譚仔口音🤣。———————————————🌟炸醬小麻辣米線米線軟硬度適中,個湯就算叫小麻辣都係好辣,呢個冇乜酸菜,完全冇酸味,啱晒唔鍾意食酸嘅你👍🏻。炸醬好大份,亦都好夠辣,不過對於我來講就太鹹,好重口味🤣。𓂀推介度:6.5/10_🌟腩肉中麻辣米線呢個係食得辣嘅朋友叫嘅,連佢都食到流晒鼻水😂,個湯雖然辣不過味道就好夠濃,好惹味👍🏻。腩雖然細細塊,但夠淋同入味。𓂀推介度:7.5/10_🌟炸雞翼配甜酸醬炸雞翼有四隻,都算大隻,雞肉嫩滑又入味。略嫌揸得唔夠脆口唔夠香。𓂀推介度:7/10
🍽雲桂香米線專門店(銅鑼灣店)
———————————————

———————————————