2009-02-19 9 瀏覽
今次凸登黎試下哩度既酸辣粉.只係6點但等位都等到傻. 唔知點解入面d 人好耐一個都唔出黎再加上排我地前面有成7個mainland, 真係有排等等左5個字-半個鐘, 終於有位原來酸辣粉就係紅薯粉+酸辣湯咁我就叫左個口水雞紅薯粉+酸辣湯小辣 $2511:00-7:00 送埋野飲, 叫左杯凍檸茶哩度得2個樓面, 1個砌野, 1個煮野, 所以上菜速度奇慢等左2個字黎左野飲, 檸茶淡左d等多兩個字碗麵就黎個湯... 小辣都好辣呀, 頂到既, 不過個咀已經腫左啦............其實個湯幾好飲架, 又夠酸, 不過真係太辣啦對我黎講但係唔辣就唔好味, 所以下次要再叫個小小辣試下個口水雞就唔辣既, 係碗野色素夠嗻. 反而要用返d 雞黎送口d 雞又幾滑喎, 不過就唔鍾意佢咁大舊骨個粉朕味勁似藍田$1 包o個d 撈冷麵, 好食! 而且仲好滑不過如果就咁"雪"入口既話d 辣湯彈入喉嚨真係好難頂對面有對couple 同我地傾計, 佢地入去先過我地15min左右但我地入到去坐低佢地碗麵先黎另外佢地仲叫左個水煮魚. 佢地食完個麵等左差唔多成半粒鐘先黎.真係慢慢慢慢慢不過盤水煮魚幾大盤, 係一片片既魚, 我仲
今次凸登黎試下哩度既酸辣粉.
再加上排我地前面有成7個mainland, 真係有排等
等左5個字-半個鐘, 終於有位

原來酸辣粉就係紅薯粉+酸辣湯
咁我就叫左個口水雞紅薯粉+酸辣湯小辣 $25
11:00-7:00 送埋野飲, 叫左杯凍檸茶
哩度得2個樓面, 1個砌野, 1個煮野, 所以上菜速度奇慢

等左2個字黎左野飲, 檸茶淡左d
等多兩個字碗麵就黎
其實個湯幾好飲架, 又夠酸, 不過真係太辣啦對我黎講
但係唔辣就唔好味, 所以下次要再叫個小小辣試下

d 雞又幾滑喎, 不過就唔鍾意佢咁大舊骨
不過如果就咁"雪"入口既話d 辣湯彈入喉嚨真係好難頂

但我地入到去坐低佢地碗麵先黎
真係慢慢慢慢慢
不過盤水煮魚幾大盤, 係一片片既魚, 我仲以為個伙計拎盤水出黎倒添XD

不過真係太耐啦
無論等位, 上菜都慢. 趕時間就唔好黎
口水雞酸辣粉
口水雞酸辣粉