慶祝生日,見到呢度有個甜品好特別,所以揀咗呢間餐廳同屋企人食~見餐牌Loverly Somersby好得意咁,所以叫左杯黎試吓,送到黎原來係咁大柸的,可以兩個人share飲一杯;紅桑莓沙冰加上Apple Cider蘋果梳打酒,易入口、甜甜地,味道好夾~野玩燒粟米,媽咪嘅至愛,燒到少少焦的粟米,好香好甜又多汁,但又依然保持到爽口脆口,短頭髮嘅女侍應好好人咁招呼得好好,等我地影完相之後再拎刨粟米機將粟米刨到一粒粒方便食~ 好味,推介!!野火香烤牛仔骨,大大份,烤到好香,外皮好脆但又仍然保持到肉汁,好好食,又係推介!!最後當然唔少得我特登黎嘅目的,就係要食呢度嘅生日甜品~ 呢個甜品要一早預訂嘅,好特別出邊未見過!! 短頭髮嘅女侍應又係好好服務,送到過嚟幫我地影相先,之後又介紹一下的甜品,個甜品好特別,倒啲熱朱古力醬之後就會令到個外殼白色朱古力裂開,入面原來有雪糕同雜果,非常之好味,必食必試嘅推介!!另外出面擺咗好多props,生日可以用黎影相~ 所以呢度好適合用黎慶祝生物,食物好味,短頭髮嗰個女侍應服務好好,今餐生日飯非常之滿意!!

2016-06-26
  • 野火香烤牛仔骨
  • 生日甜品 - 必食推介!!