2022-11-03 51 瀏覽
周街日本野,今次試呢間, 有個2人set, 唔諗即叫, 原因係已經種類好多。擺法都好似high tea咁有個架上層放刺身 , 中拖羅, 油甘魚, 深海池魚, 牡丹蝦, 鮫鰈魚, 赤魚身, 呢啲全部都double上日本海膽 ,日本帆立貝就一份中拖羅。。話就話中, 但油脂多,勁香油甘魚。。好好肉又厚切全部都好新鮮, 無渣流灘下層放壽司, 名我都係望返menu打, 因為唔記得。但記得都好好味, 有唔同特色赤身醤油漬配山芋蓉及黑魚籽, 有菠菜壽司, 呢個最攪笑又得意佢地嘅魚生本身已經好鮮甜,壽司上面都會有好似omakase甘嘅配料再增加壽司嘅味道層次𩶘魚海鮮濃湯讚岐粗烏冬湯底一飲, 正呀!! 係起膠奶湯!! 有海蝦、青口、日本太子貝,好厚肉, 份量足!安格斯牛肉配山葵汁用安格斯牛小排, 用好肉都要煮得好, 內裏juicy外表煙香埋單每個人6百幾, 試到好野就物有所值啦,正

擺法都好似high tea咁有個架
日本海膽 ,日本帆立貝就一份
中拖羅。。話就話中, 但油脂多,勁香
油甘魚。。好好肉又厚切
全部都好新鮮, 無渣流灘

𩶘魚海鮮濃湯讚岐粗烏冬
湯底一飲, 正呀!! 係起膠奶湯!!
有海蝦、青口、日本太子貝,好厚肉, 份量足!

安格斯牛肉配山葵汁

埋單每個人6百幾, 試到好野就物有所值啦,正