2023-04-10 1590 瀏覽
美國主題同風格嘅日本料理,成間餐廳好funk & roll,周圍擺滿黑膠唱片,播嘅音樂都係七、八十年代嘅pop music我哋今晚試咗佢個Funkadelic Menu!佢個設計係有appetiser + main + dessert ,至於實際係食乜嘢呢,就會有廚師幫你揀嘅,有趣有趣!首先有Salmon tataki:三文魚半生熟,加埋上面嘅調味料同埋脆米,配搭一流!Karaage:雞件炸得好香脆透徹,口感嫩滑又juicy,再配上辣粉,將「香辣」兩隻字發揮得淋漓盡致!Tuna / Chicken Hotdog Signature dish:成舊壽司飯炸到好香,吞拿魚粒幾新鮮,雞件都好 juicy,配上微辣嘅醬料,既香口,又好味。Temaki:入口嫩滑,雖然係常見嘅餡料,但係吞拿魚嘅鮮甜,牛油果嘅香滑,軟殼蟹嘅鬆脆,再配上微辣醬,令到啲手卷食落去味道同口感都好好。美中不足嘅係佢外層紫菜有啲淋咗。Chocomonaka:外層有似淋左嘅威化餅,内面有朱古力mousse,再加上面有少少可可脆。佢哋presentation賣相就夠晒特別,不過味道認真麻麻 😬星期五晚再開枝酒,同朋友食飯好嘅去總

星期五晚再開枝酒,同朋友食飯好嘅去總結一個星期,呢間餐廳真係大推薦!佢嘅服務同埋氣氛真係一流,一定會encore 😍