2005-06-21
我因為大家的評語而到此餐廳食飯!!我有個朋友食過話唔好食, 但我決定信大家一次!去到個環境我真係覺得好黑!!! 有d怕(因為之前有一個人話見過蟑螂, 但好彩成晚都冇)之後我地因為要等齊人, 所以食在少少小食先..係samosa 和雞翼, 好好味呀!!! samosa我地仲返叫在一次tim呀!!等齊人已是1個小時之後的事..我地叫了2個curry, 分別是蝦, 魚, 和1個雞的dish.(sorry, 忘記了名字) 但每一款都好好味..味道我覺得好味過重慶0個間呀!! 之後我地仲叫了3款不同的薄餅, 分別係普通的naan,一個ballon(唔記得叫乜名, 但整出來好似一個氣球脹起)還有蔥油餅...都好正. 但我會推介ballon多d...雖然其他都唔錯!我唔明咁好味的restaurant都咁少人..大家都去試下啦(還有我個話不好食的朋友最後都話唔錯, 幾好味呀!)
我有個朋友食過話唔好食, 但我決定信大家一次!
之後我地因為要等齊人, 所以食在少少小食先..
等齊人已是1個小時之後的事..
(還有我個話不好食的朋友最後都話唔錯, 幾好味呀!)