(非會員)
2006-11-20 95 瀏覽
尋日我同媽咪去開養和,咪去試佢囉,點知一入去就叫我搭台(明明有三張卡位),我心唸可能我唔係熟客,算啦,照坐,一睇餐牌價錢同麥奀記差唔多,心唸(唔係掛,人地幾十年招牌喎)後尾聽個經理講,佢老闆係銅鑼灣仲有一間,間有幾十年,間關哩間咩事呀,李生如果賣雲吞麵又賣幾百萬一碗呀!我同媽咪叫雲吞麵,炸醬撈麵,鮑魚雞粥,油菜,炸兩雲吞麵:麵淋晒,而且等好耐,最後一樣到,雲吞麵都係咁,同街d一樣,我吃唔出有咩特別炸醬撈麵:麵又係淋,炸醬凍,麵就暖暖地,超難食鮑魚雞粥:罐頭鮑魚,雞就新鮮,ok la粥底唔錯油菜:冇特別,如果油菜都難食死好過la炸兩:食得出係新鮮炸,不過d皮村晒,之後又搵第塊皮再包埋單237元連加一,我唔比貼士,個女經理就口黑面黑,走番收銀細細聲話吃唔起唔好吃啦,我一個月人工六萬幾,我吃唔起?懶得同d冇修養人吵,費事教精佢,以後都唔會再去ps:到我走都仲有一張卡位未有人坐
我同媽咪叫雲吞麵,炸醬撈麵,鮑魚雞粥,油菜,炸兩

炸醬撈麵:麵又係淋,炸醬凍,麵就暖暖地,超難食
鮑魚雞粥:罐頭鮑魚,雞就新鮮,ok la粥底唔錯
油菜:冇特別,如果油菜都難食死好過la
炸兩:食得出係新鮮炸,不過d皮村晒,之後又搵第塊皮再包

ps:到我走都仲有一張卡位未有人坐