2022-12-26 243 瀏覽
聖誕節中午食飯時周圍好多人,呢間唔洗等,見又多好評,就入去食。兩人去食,叫左牛肉湯麵同拌麵各一碗。一開始覺得面ok, 但食落只係普通上海面的感覺,無咩特別。有d肉淋,好食,但有d肉好硬 根本咬唔郁 廚師係咪分唔到肉既部位 未炆夠時間?大大舊肉就甘浪費左,我人生都未食過甘韌的肉,咬緊橡膠甘,我地每人果碗都有一大舊甘硬的肉,相信唔係得我地果碗係甘。另外,面無煮開,煮到一舊甘… 叫人點食?其實又係大大舊 好浪費,肉又差 面又差,可唔可以請返d合格的廚師?唔會再幫襯,兩個人去食,每人果碗都有問題, 份量又少又唔飽, 性價比好低,打住台灣牛肉面的名號,影衰哂台灣食物,睇得出完全無心做。整體味通真係好普通,呃錢。

整體味通真係好普通,呃錢。