2022-08-15
閨蜜之前話試過杯朱古力又靚又好味,要帶我去一齊試諗住星期五嘅2點半應該無乜人,所以無book到位,點知去到竟然無位,等咗半個鐘先入到去原本係諗住食lunch,但入到去都3點零,夜晚又要去打邊爐,咁啱見到有小王子tea set就試下,因為包埋我地最想飲嘅藝術打印朱古力(可選咖啡),一於就叫哩個啦,唔好諗當職員送嚟嘢飲,嘩嘩嘩,真係好靚😍 忍唔住係咁打卡,影相藝術打印朱古力可以揀店內有嘅圖案,亦都可以選用客人自備嘅相片,朱古力唔止有外貌,內在亦都好好,唔會好甜,朱古力味濃,厚厚嘅cream😋小王子tea set包括:香煎鵝肝雞肉牛油果三文治大蝦烤菠蘿多士香煎帶子芒果多士彩虹奶凍馬卡龍迷你鮮忌廉泡芙草莓奶黃醬迷你果撻Tea set食物味道一般,尤其彩虹奶凍,閨蜜話有陣陣藥水味,而我就覺得過甜,其他就不過不失,等候時間亦有啲耐,等咗個鐘左右先到
當職員送嚟嘢飲,嘩嘩嘩,真係好靚😍 忍唔住係咁打卡,影相
小王子tea set包括:
香煎鵝肝