好友生日當然要買個靚靚蛋糕🎂送俾佢!點知俾我搵到呢間 最近人氣爆燈既雲石小姐竟然有美少女戰士既蛋糕裝飾!我個美少女戰士迷一定會勁like!😍知道呢間蛋糕店好爆單,又臨近聖誕,所以我預早一個月就落單!咁就唔怕訂唔切喇🥰店主仲好好人,會預先同我講解個蛋糕係點樣。由於我揀既係 “流心金沙黑朱古力味”,始終係純朱古力製成,所以店主叮囑我唔好放超過2-3小時就會無流心效果,建議番愈快食愈好☺。效果無茶類咁好。而且為達到最佳效果,店主係會就番我拎蛋糕時間去整,所以唔怕會乾哂!咁我就放心喇!😍😍去到舖頭拎蛋糕,都好靚靚。好lady ,好多花花🌸放係度影相打卡岩哂😛真係好靚既蛋糕!揀左黑白雲石款,雲石紋好靚,帶點型格!可自己再加配裝飾牌。仲用左個透明既玻璃盒,靚靚絲帶🎀盛住,拎住係街個個人都望住😍太靚!放埋個 生日月亮燈 同美少女戰士上去,真係呃唔少菲林🎂朋友超鐘意!起初都擔心會好甜,覺得通常做到咁靚既蛋糕🍰都唔會好食得去邊。點知又唔會好甜喎!口感好軟綿綿。一切開仲keep到有流心效果!☺️哇!金沙朱古力味道好濃郁,好sweet!!食左成舊都唔會覺得好膩。味道好令人滿意呀!🎂😍
好友生日當然要買個靚靚蛋糕🎂送俾佢!

我個美少女戰士迷一定會勁like!😍

店主仲好好人,會預先同我講解個蛋糕係點樣。
咁我就放心喇!😍😍

真係好靚既蛋糕!揀左黑白雲石款,雲石紋好靚,帶點型格!
可自己再加配裝飾牌。

點知又唔會好甜喎!口感好軟綿綿。
一切開仲keep到有流心效果!☺️哇!
金沙朱古力味道好濃郁,好sweet!!
食左成舊都唔會覺得好膩。

味道好令人滿意呀!🎂😍