2006-09-18
尋日星期六Book0左CPK個窗口位同gf一齊去食晚餐, 0個度環境好靚, 望住個海好正, 我地叫0左個傳統bbq雞厚pizza, 一個墨西哥粟米湯, 牛油果蛋卷, 加州鮮蝦卷, 一杯西柚風情特飲同一杯無限添飲凍檸茶. 首先0黎0左個湯先, 味道不俗, 有d似羅宋湯+忌廉湯混合版, 而且辣辣地都幾開胃, 大碗裝$38佢地仲幫那地分2碗上, 服務都幾好!之後0黎0既就係加州鮮蝦卷, 呢個係一個冷盤, 食0既時候點汁食, d蝦好新鮮, 好有口感, 值得推介!跟住0黎0既就係牛油果蛋卷, 呢個係熱盤0黎0架, 非常之好食丫, 我gf同我都覺得呢個小食好好味, 仲有2種唔同0既沙律醬可以點, 味道一絕, 食落入面鬆軟外面脆, 味道好又唔油膩, 我同gf都覺得正! 之後到主角pizza, 我地所揀0既係招牌bbq雞pizza, 味道其實唔錯, 好過pizza hut同意粉屋0個d, 味道唔會太濃太油膩, 而且$78好大碟, 2個人淨係食個pizza都夠飽, 結果我地食唔晒打包, 不過真係幾好味!我同gf係0個餐廳度叫d waiter幫我地影相, d services都幾好, 添飲唔駛叫會自己主動
我同gf係0個餐廳度叫d waiter幫我地影相, d services都幾好, 添飲唔駛叫會自己主動幫你添, 叫佢地幫手影相都笑住幫你, 無論service, 環境, 同食物都係一流水準, 價錢都算合理, 有機會一定再0黎過先得!