2016-06-02 2098 瀏覽
近年黎,放題越黎越受廣大食客的歡迎,特别係成班人,任點任食無疑係一種最好的選擇。前幾日約左班老友打波,跟著就黎到公司附近的~“煮场”中日料理開餐。我哋都好肚,所以急不及待地點左好多野食,刺身、壽司、揚物、燒物、煮物、鍋物等一應俱全!而師傅似乎都知我地肚餓咁,樣樣都俾到足,成晚都無漏單!我地點的首輪刺身拼盤好快送上黎,有甜蝦、北寄貝、三文魚、希靈魚、八爪魚、響螺片、吞拿魚等,我個人最愛係甜蝦,質軟味甜!刺身非常之新鮮,我地order左幾轉燒物從賣相睇落已經相當吸引,味道和口感也很不錯,最受歡迎的反而係菠蘿 我最鍾意佢嘅手作壽司,味道鲜美,口感柔軟而不鬆散。豉椒炒蜆,蜆肉柔軟可口,香味逼人,豉汁惹味。讓人驚喜的仲有冰鎮奶茶,非常香滑。餐廳環境都幾舒適,食物質素好,抵食!
我哋都好肚,所以急不及待地點左好多野食,刺身壽司、揚物、燒物、煮物、鍋物等一應俱全!而師傅似乎都知我地肚餓咁,樣樣都俾到足,成晚都無漏單!
刺身非常之新鮮,我地order左幾轉
我最鍾意佢嘅手作壽司,味道鲜美,口感柔軟而不鬆散。
豉椒炒蜆,蜆肉柔軟可口,香味逼人,豉汁惹味。
讓人驚喜的仲有冰鎮奶茶,非常香滑。
餐廳環境都幾舒適,食物質素好,抵食!