2020-05-01
依間一向都係長龍排隊店,今次有幸夜晚6點就行去食,終於有位😂😂喺限聚令下,餐廳既坐位小左好多,有意想食既人要注意⚠️除左一d茶記有既嘢食。仲有每日唔同既set dinner 或特別版既餐今次我就叫左個浩園飯好大碟,隻蛋煎得好靚,仲有3大隻,下面又有好大塊雞扒加好多蔥油,份量勁多,完全無偷工減料,好野味,重點係好食!本身對茶記無咩期望,估唔到依家咁出名,仲竟然會比一般茶記做得更加好!睇嚟其他茶記要努力學下佢地另外叫左個咖哩牛腩飯,一睇就知d牛腩多到咩地步,好淋d牛腩,咖哩係有心思煮既,唔係一般好希溝水既,真心高質夠大碟,份量多,好食!香港茶記嚟講,我俾滿分!仲要請幾多後生職員,老闆無因為小左d位同枱就請得2個睇樓面,好老闆!😂咁好生意,希望人工都成正比,俾下bonus俾d後生喇😂😂😂估唔到咁出名,個品質做得咁好,唔怪得咁多人排,依間真心佩服佢!希望下次再去,個質素會keep住!
喺限聚令下,餐廳既坐位小左好多,有意想食既人要注意⚠️
今次我就叫左個浩園飯
睇嚟其他茶記要努力學下佢地
咁好生意,希望人工都成正比,俾下bonus俾d後生喇😂😂😂