2024-04-05
同2個朋友👩🏻💼🧒🏻一齊喺青衣城我哋3個人👩🏻💼🧒🏻🥷嚟咗呢間冰室🧊醫肚🤣$82「哈哈哈炒飯」:餐牌寫住有「蝦羔蝦米蝦球」;蝦膏🍤炒飯香口😋,其實唔止蝦米係比較大隻嘅蝦乾😋,蝦仁🍤都算幾大隻肉質新鮮結實😋,仲灑咗啲櫻花蝦🍤喺面😋,整體好味😋$83「海南雞飯」:海南雞🐓拆咗骨啖啖肉雞肉夠滑👍,仲有青紅蘿蔔豬骨湯👍,又有雞油飯👍,亦都有薑蓉甜辣醬黑醬油👍跟住食甜品 $42「黑白多士🥪」:黑=黑芝麻醬,白=煉奶,黑芝麻醬+煉奶 搽喺多士🥪上邊,變成黑鼆鼆,又夠晒甜,幾好玩👍跟住番轉頭食鹹點🤣,$72 嘅「芝心🧀蝦🍤多士🥪(6件)」:蝦多士🥪炸到脆脆哋,非常香口,特別嘅係裏邊有啲熱溶咗嘅流心芝士🧀🤩$102 嘅「二世祖撈丁」:出前一丁簡直係偉大發明👍,梗係好食啦😆,仲加埋鮑魚同帶子,感覺幾豪華又幾有趣😆,仲有兩隻大花菇都好食😋$18「熱奶茶」:要咗多奶,夠晒滑👍
$18「熱奶茶」:要咗多奶,夠晒滑👍