喺銅鑼灣站附近,記得呢度有午市套餐,又離開我嘅位置好近,咁就決定上去開餐🤣呢度有幾款 Lunch Set 可以選擇,揀咗 $158「香草酥羊架配薄荷汁 Herb-Crusted Lamb Rack with Mint Sauce」🤩Lunch Set 包「是日餐湯」,係「薯仔大蒜湯」,有薯仔味道同蒜頭香味,夠滑夠 creamy 🤩加 $58 有 Special Drink with Lunch Set,揀咗 Summer Fiesta:裏邊有 Fresh Cucumber, Fresh Lime, Fresh Mint, Yuzu Purée, Soda;甜甜哋,有新鮮青瓜同新鮮青檸味🤩「香草酥羊架配薄荷汁」:餐牌咁樣形容「羊架肉質有層次,滿滿油香,配搭上薄荷汁,又帶清新之感!」;羊架上邊有碎香草🌿完全覆蓋住,切開肉係粉紅色,油脂極充足🤩