2019-01-13 480 瀏覽
今晚一家人大小去小南國做節,唯一美中不足係約左7:30但8:00先入到去食...但店員都非常好,有解釋話前一客人又係做節一家大細遲左黎...趕佢地都唔好而由於家人有大肚婆,企多一陣已經唔舒服,店員就搬左張椅出黎俾佢坐,係要讚一讚👍🏼真係成家人食飯唔可意思多影,但總評一下,四小碟前菜非常好味開胃,值得一叫。松鼠魚炸得脆同香口,甜酸汁做得非常好,一家大細都服食。鍋貼都唔錯,但未到驚喜而我覺得少貴。灌湯煎包抱有極大期期望,所以有少少失望,係煎得香既但又未到驚喜...唔明點解係推薦菜。另一比較失望係炒飯,蛋白炒同另外一碟都好一般,雖然炒到粒粒分明,但飯嫌太飯,小朋友都老人家都覺得唔係咁好。而成餐飯最好味反而係菜lol總結而言,係唔錯既,都幾岩一家大細去食飯,唔算有驚喜既上海菜,但都好味
今晚一家人大小去小南國做節,

松鼠魚炸得脆同香口,甜酸汁做得非常好,一家大細都服食。

鍋貼都唔錯,但未到驚喜而我覺得少貴。