2020-04-23
好食大舊牛扒大角咀呢個地方其實好多餐廳都係平、靚、正,因為可能交通方面都仲係可以再好D既原因,不過為左[食]既我,怕咩行到幾步路。今日同男朋友黎到据牛排,鐵板燒牛~餐廳有3款既牛可以比你簡,就係肉眼,西冷,牛柳。全部都有200G同400G既選擇,而且加到25蚊就可以4選3額外既配套。有得簡白飯、湯、沙津同飲品。去點餐既時候,職員會係你面前切開你簡既牛款之餘,同埋有個磅秤計埋重量,包無花假!無加一服務費,俾個傳呼器你,等叫就有得攞。我點左個牛柳400G配湯、沙津同一包烏龍茶。好明顯400G既重量係厚切!仲有好重牛味,又淋。鐵板上仲有蒜片同粟米。岩晒我呢D吾係太想用牙力咬既人,吾錯吾錯。男朋友點左個西冷400G配白飯、沙津同一罐可樂。大塊到個石燒版都爆左位。。當然都係鐵板上有蒜片同粟米。切開牛扒見到鮮紅嘅肉好治癒。而且唔會太韌吾夠味既話~檯面上都有調味料添✨。定價親民,性價比高!
今日同男朋友黎到据牛排,鐵板燒牛~
吾夠味既話~檯面上都有調味料添✨。
定價親民,性價比高!