2022-08-06
地址-📍銅鑼灣軒尼詩環境/設施- 經過見到新開張有天丼買一送一,即刻入去睇下😎今次天丼(原價$98)買一送一,即係平均$49就食到碗天丼,好抵🤑入面好大,枱與枱之間仲好闊落,咁就唔怕逼了👍🏻特色-梗係試下個天丼,真係幾好食,上到嚟真係好大碗,係燈光下閃閃發光,好吸引✨✨有炸蝦炸魚炸南瓜等等,好脆仲唔會話好油膩🙆🏻♀️最驚喜係炸青椒,連平時唔食嘅小編都覺得好正,完全冇草青味得甜味🫑仲叫埋炸雞好好味,呢間丼丼屋所有炸物都值得推薦💁🏻♀️最好係所有丼飯都配小菜同湯,叫埋個定食,擺盤都好靚好整齊好似去咗日本咁🇯🇵人均價格-$92/pp評分-回頭草指數(🍀🍀🍀🍀🍀滿分)食物:🍀🍀🍀🍀🍀環境:🍀🍀🍀🍀服務:🍀🍀🍀🍀🍀#hkfoodie #吃喝玩樂 #原相直出 #銅鑼灣美食 #朋友聚餐 #新餐廳 #軒尼詩大廈 #打卡
人均價格-$92/pp
評分-回頭草指數(🍀🍀🍀🍀🍀滿分)
食物:🍀🍀🍀🍀🍀
環境:🍀🍀🍀🍀