2008-07-27 33 瀏覽
前幾日係朋友請我食既情況下去左而間cafe食cake+飲coffee一入到黎個環境好正呀.好grand.好有高級cafe既感覺,一入到黎見到得一pair男女,男既著suit,果然高級XDD一坐低,見到個menu,因為之前睇openrice話而張menu得飲品,果然真係,於是出去櫃面睇cake,好多好多cake呀,不過個個好細件都係30蚊件到,揀左好耐我揀左cheese cake(唔記咩名=.=),朋友揀左招牌zoe cake之後我地再揀飲品,算小弟小去cafe,好多coffee名都唔識=.=最後我揀左泡沫mocha,朋友揀左士多啤利奶到講下件cake la,我件cheese cake 算ok, cheese 是不soft那種,味道和出面的其實差不多朋友的zoe cake試食一啖,真係好好味wo,出面食唔到而隻cake,加埋個底既脆脆,很好食至於我杯泡沫mocha係第一次飲,味道同係starbuck飲到既差唔多=.=因為佢有50 min charge 既關係,最後埋單要149,以一個下午茶黎講,貴左少少,不過真係幾好食,但30蚊一件cake真係好細件...................

最後我揀左泡沫mocha,朋友揀左士多啤利奶

我唸去staruck可能會平過又抵過而度
泡沬mocha