餐廳: 永年士多 (屯門市廣場1期)
資訊:

2024-07-07 557 瀏覽
鋪面細,枱面細,仲要有條樓梯。餐廳採用手機落單,自取嘢食,食再自己還嘢。當樓梯係必經之唔路時,噉樣行上行落都真係幾驚心動魄。多人/ 行動不便/ 有小動物就唔好揀呢度了。四寶麪有豬紅、豬大腸、豬皮同蘿蔔。四樣餸都好入味,蘿蔔好明顯食得出咖喱味添。麪底嚟講偏硬,不過符合我個人口味,大家考慮自己需要。最嬲係凍檸茶。成杯都係冰,$12嚟講,$10係冰$2係茶,檸檬都要擺冰上面,毫無篤嘅空間。嚟個反論嘅話,好處係夠凍。鋪面音樂選擇多元,40分鐘用餐時間聽到英文韓文同埋普通話歌,係冇廣東歌啫。$72一碗車仔麵嚟講算貴,但飽嘅。

$72一碗車仔麵嚟講算貴,但飽嘅。
凍檸茶走甜
四寶粗麪