知道九龍塘開咗呢一間,一直都好想來試。因為喺銅鑼灣如果想食flippers要排好耐,如果係放工時間大概五至六點嚟呢度呢,就冇乜人排。同埋呢度有埋煮食可以食埋晚餐,約朋友一流呀。黑松露薯條本來以為會多少少松露,點知原來都有好大對放喺面頭喎。薯條啱啱炸好,又脆又熱。不過覺得呢個酸忌廉唔係好夾。但係上薯條嘅時候會送埋一碟茄汁,如果唔鍾意食酸忌廉嘅朋友都可以點茄汁。黑松露忌廉意粉因為我同朋友都係黑松露嘅狂熱,所以叫嘅意粉都係黑松露。意粉好幼細,但係都好大牙住得啱啱好,有好多新鮮雜菌,好creamy,不過食食吓覺得有啲油膩。梳乎厘pancake呢一個pancake真係要重點介紹,因為真係超級超級超級好食!超級鬆軟,好有蛋香味,個cream勁夾!仲要感覺唔油膩,我覺得我一個人可以食多一碟。士多啤梨frappe 呢杯好似係期間限定,一開始會擔心係一啲好假嘅士多啤梨味,但係飲落原來有啲似士多啤梨奶昔,好creamy好香,有啲似食緊軟雪糕。三個人食左一個意粉、一份薯條、一份pancake加三杯野飲,加埋每人150蚊左右~好okay啦!