餐廳: 元気寿司 (遠東金融中心)
資訊:

2008-08-19 9 瀏覽
今日同bb睇奧運睇到一半就落黎呢度食sushi~我地慳住係, 叫左個元氣卷, 紅牡丹蝦刺身, 炸公魚, 鴨胸壽司, 煙3文魚壽司同帶子壽司~首先係個元氣卷, 外面有我最鍾意食既3文魚, 裡面有脆脆地既炸物加沙律醬~ i love it~之後係個蝦刺身, 超正呀, $26 有5隻~ 又甜又新鮮~ 勁多蝦子, 真係好嫩好滑架!!!!!bb特登留多d比我食呀~ 炸公魚好似多春魚咁, 不過少d骨, 熱食都好味架~ 仲好大碟添!個鴨胸望落去普通, 點知甜甜地又有煙燻胡椒味~ 煙salmon同帶子其實都好鮮好味, 不過相對落黎就冇咁特別了!同bb一齊食野好hapi, 一邊食一邊玩~ kekekeeeee最開心都係我地有cash coupon!! 好味呀~~~
今日同bb睇奧運睇到一半就落黎呢度食sushi~
bb特登留多d比我食呀~
個鴨胸望落去普通, 點知甜甜地又有煙燻胡椒味~

最開心都係我地有cash coupon!! 好味呀~~~