2019-03-21 58 瀏覽
第一次寫食評, 係因為呢到啲豬扒實在係太太太太太好食!唔表揚吓佢有啲對唔住自己 豬扒勁大塊,仲要又脆又嫩!! 煎蛋都係超超超脆!!! 我地兩個不停咁話好脆好好食 話說唔記得點解openrice search 到呢間野, 見到零負評就save低咗, 見今日老公竟然唔洗ot, 就由原本嘅hea / 快食變咗來呢到~ 不過小店有啲難搵, 喺威靈頓街凹咗入去, 好容易會miss咗~我地都係叫咗豬扒滷肉汁飯 ($56) + 蛋 ($8)佢個飲品 (+$5) 都唔會hea你 - 我個薑茶啲薑係超多的!唯一希望可以有個選擇係豬扒滷肉飯(唔係得滷肉汁)>> 咁就perfect池啦!!非常surprised中環有咁平靚正嘅餐廳!下次會食蔥油豬扒飯 P.S. "炊豕"原來讀 "吹此"P.P.S. 原來銅鑼灣都有分店hahahahahP.P.P.S. openrice 寫九點閂門, 不過佢地今日八點就唔比人入 (可能因為嗰日咁啱唔乜客啩?) 想晏少少食嘅話可能要留意啦~~

我地都係叫咗豬扒滷肉汁飯 ($56) + 蛋 ($8)

豬扒滷肉汁飯+煎蛋

唯一希望可以有個選擇係豬扒滷肉飯(唔係得滷肉汁)
>> 咁就perfect池啦!!

非常surprised中環有咁平靚正嘅餐廳!
下次會食蔥油豬扒飯

P.S. "炊豕"原來讀 "吹此"
P.P.S. 原來銅鑼灣都有分店hahahahah

2019-03-21