2021-05-25 570 瀏覽
有冇人同講唔停一樣都係撻控😝無論係咩撻🥧 講唔停都會好想試🥰更何況CrazyPie有咁多花款嘅撻 講唔停又點會忍得住呢🤭 講唔停之前其實已經幫襯過兩次😬但係因為佢每個月都會有新口味🔥 所以係永遠都試唔完🤣雙層乳酪芝士撻🧀 $30同樣係芝士迷嘅講唔停見到呢款tart毫不猶豫就嗌咗🤪果然冇令我失望🤩個撻超級有層次 撻入面分別有Basque Cheesecake 同埋乳酪蛋糕🍰加埋面頭嘅芝士忌廉 成個口腔都充滿住芝士嘅香氣🤩🧀而且唔會太酸👍🏻上層嘅芝士忌廉亦都係鹹鹹地🧂 令到成個tart 嘅味道十分之豐富🥰 個tart皮更加唔洗講 一如既往都係咁鬆脆😍牛油味亦都好出🤤食到䑛䑛脷😋特濃朱古力布朗尼撻🍫 $33呢款同佢嘅名一樣 係超級無敵濃🥰 佢嘅朱古力係偏苦嗰隻🍫所以即使好濃味 都唔會覺得過甜👍🏻而入面嘅brownies亦都係好濕潤💦但係略嫌呢款tart嘅味道較單一🙇🏻‍♀️ 所以講唔停覺得上面嗰款比較出眾🔥整體黎講 呢間嘅tart大多都好高質❤️而且每件都好大件好抵食💫當甜品嘅話 買一件同朋友share已經夠唒🤔仲要有咁多花款 包有一款啱你口味😝講唔停私心就最鍾意tiramisu味☕️但係八月好似

雙層乳酪芝士撻🧀 $30

特濃朱古力布朗尼撻🍫 $33

整體黎講 呢間嘅tart大多都好高質❤️而且每件都好大件好抵食💫當甜品嘅話 買一件同朋友share已經夠唒🤔仲要有咁多花款 包有一款啱你口味😝講唔停私心就最鍾意tiramisu味☕️但係八月好似冇呢款😭